AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı pencere açmak

Kahve falında kapalı pencere açmak

Kahve falında kapalı pencere açmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, bereketin ve karın artacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı pencere açmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Kahve falında kapalı pencere açmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı pencere görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı kapıyı açmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı yolu açmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı mezarı açmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında duvara pencere açmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereyi açmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında pencere açmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir