AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere açmak

Kahve falında pencere açmak

Kahve falında pencere açmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, onlarla arasının açılacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında pencere açmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Kahve falında duvara pencere açmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet eder.

Kahve falında eve pencere açmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

Kahve falında pencere açmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında pencereyi açmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereleri açmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulur.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak geçim kolaylığı içinde olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı pencere açmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir