AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerenin perdesini açmak

Kahve falında pencerenin perdesini açmak

Kahve falında pencerenin perdesini açmak mutluluk ve başarı getireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, varlık içinde yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak gördüyseniz:

  • Belli konuları aydınlatabilirsiniz.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak eline büyük paralar geçeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perdesiz pencere görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere ve perde görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereye perde takmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında pencere perde görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perdeli pencere görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında pencere perdesi görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında pencerede perde görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir