AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kireç görmek

Kahve falında eve kireç görmek

Kahve falında eve kireç görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hastalıkların biteceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve kireç gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında eve kireç görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında kireç boyalı ev görmek yuva kuracağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Kahve falında kireçli ev görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında evi kireç yapmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında sönmüş kireç görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kireç yemek üzüleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir