AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönmüş kireç görmek

Kahve falında sönmüş kireç görmek

Kahve falında sönmüş kireç görmek güzel günlerin sona ereceğine, kötü gününü de paylaşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında sönmüş kireç gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kirece batmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine delalettir.

Kahve falında duvara kireç sürmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kireç taşı görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kireç badana yapmak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara kireç yapmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kireç kuyusu görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir