AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi kireç yapmak

Kahve falında evi kireç yapmak

Kahve falında evi kireç yapmak üzüleceğine ve kırılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi kireç yapmak gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında evi kireç yapmak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Kahve falında kireç badana yapmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kirecle badana yapmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kirec yapmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında duvara kireç yapmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kireç yapmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir