AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireç yemek

Kahve falında kireç yemek

Kahve falında kireç yemek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kireç yemek gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Kahve falında kireç yemek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirec temizlemek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireç görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kireç karmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kireç yapmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz kireç görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi kireç yapmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir