AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kireçli ev görmek

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek hastalıkların uzak duracağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kireçli ev gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kireç yapmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kireç görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi kireç yapmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Kahve falında eve kireç görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kireç boyalı ev görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, el açmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir