AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi kireçle badana yapmak

Kahve falında evi kireçle badana yapmak

Kahve falında evi kireçle badana yapmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, malının da hiç olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kirecle badana yapmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalettir.

Kahve falında kireç badana yapmak hayır getirecek yollara girileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında evi kireç yapmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kireç yapmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara kireç yapmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirec yapmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir