AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireçli ev görmek

Kahve falında kireçli ev görmek

Kahve falında kireçli ev görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında kireçli ev gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Kahve falında kireç boyalı ev görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi kireç yapmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet eder.

Kahve falında eve kireç görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek geçim derdi çekmeyeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kireçli ev görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireç yapmak kazancın helal şekilde artırılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara kireç yapmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir