AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireç boyalı ev görmek

Kahve falında kireç boyalı ev görmek

Kahve falında kireç boyalı ev görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kireç boyalı ev gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Kahve falında kireç boyalı ev görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında evi kireç yapmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kireçli ev görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve kireç görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kireç görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında kireç karmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir