AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kapı takmak

Kahve falında eve kapı takmak

Kahve falında eve kapı takmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında eve kapı takmak gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eve kapı takmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında kapı kolu takmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Kahve falında kapıya anahtar takmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sırtında kapı takmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarı kapıya takmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yeni kapı takmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı takmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işarettir.

Kahve falında kapıya kilit takmak sermayesinin çoğalacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir