AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarı kapıya takmak

Kahve falında anahtarı kapıya takmak

Kahve falında anahtarı kapıya takmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı kapıya takmak gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kapıya anahtar takmak zenginliğe kavuşulacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında anahtarı kapıya takmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında anahtarı kapıda unutmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla araba kapısı açmak kendisini kazanmaya odaklayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak itibarın sarsılacağına, merdiven atlayacağına inanılır.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir