AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kolu takmak

Kahve falında kapı kolu takmak

Kahve falında kapı kolu takmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına inanılır.

Kahve falında kapı kolu takmak gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında kapı kolu takmak aralarından su sızmayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Kahve falında kapı kolu kırmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalettir.

Kahve falında kolsuz kapı görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında altın kapı kolu görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kolu görmek her daim bereketli işler yapacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Kahve falında kapı kolu almak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir