AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı takmak

Kahve falında kapı takmak

Kahve falında kapı takmak sevdiğine kavuşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Kahve falında kapı takmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kapıya anahtar takmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kolu takmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapı takmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapı takmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında kapıya kilit takmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve kapı takmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalettir.

Kahve falında sırtında kapı takmak onurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında anahtarı kapıya takmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir