AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kapı takmak

Kahve falında sırtında kapı takmak

Kahve falında sırtında kapı takmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında sırtında kapı takmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Kahve falında sırtında kapı takmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında kapı taşımak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtına çanta takmak sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sırt çanta takmak şansının açılacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni kapı takmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kapıya anahtar takmak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı takmak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıya kilit takmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir