AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kapı takmak

Kahve falında yeni kapı takmak

Kahve falında yeni kapı takmak itibarın ve makamın yükseleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kafa dağıtacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kem gözlere gelineceğine, mal ve rızkın çoğalmasına inanılır.

Kahve falında yeni kapı takmak gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Kahve falında yeni kapı takmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kapı takmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kolu takmak prestij kaybı yaşanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıya anahtar takmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulur.

Kahve falında demir kapı takmak dargınların ve kırgınların barışacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında kapı takmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarı kapıya takmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya kilit takmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir