AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya kilit takmak

Kahve falında kapıya kilit takmak

Kahve falında kapıya kilit takmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sorunlarının da çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya kilit takmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kapıya kilit takmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek iyi bir kariyer edineceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında kapı kilidini açmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine inanılır.

Kahve falında kapı kiliti açmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidi sökmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilitlemeye çalışmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir