AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya anahtar takmak

Kahve falında kapıya anahtar takmak

Kahve falında kapıya anahtar takmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, nefsine yenileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıya anahtar takmak gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Kahve falında kapıya anahtar takmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kazançlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarı kapıya takmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı anahtar görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı ve anahtar görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir