AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi tabutta görmek

Kahve falında anneyi tabutta görmek

Kahve falında anneyi tabutta görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi tabutta gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Kahve falında annemi tabutta görmek sosyal konumunun değişeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında annenin tabutunu görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini tabutta görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir