AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin tabutunu taşımak

Kahve falında annenin tabutunu taşımak

Kahve falında annenin tabutunu taşımak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kariyer sahibi olacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tabutu taşımak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker tabutu taşımak güzel bir hayat geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabutu taşımak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ölü tabutu taşımak huşu içinde devam edeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir