AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, güzel işler yapacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu gördüyseniz:

  • Sizi tanımayan kişiler dahi, bazı konularda üzerinize gelme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında anneyi tabutta görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında anneyi tabuta koymak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin tabutunu görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında annemi tabutta görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini tabutta görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında annenin tabutunu görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir