AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini tabutta görmek

Kahve falında annesini tabutta görmek

Kahve falında annesini tabutta görmek her konuda gelişme gösterileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, zaferlere doymayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini tabutta gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında annenin tabutunu görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi tabuta koymak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi tabutta görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında annemi tabutta görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini tabutta görmek hedeflerine yaklaşacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir