AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek işe ve aşa kavuşacağına, bir fitne çıkarmaya, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, büyük zorluklar geçireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında annenin tabutunu görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalettir.

Kahve falında annemi tabutta görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında annemin tabutunu görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında anneyi tabuta koymak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi tabutta görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak aile bireylerinin arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işarettir.

Kahve falında anneni tabutta görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir