AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin tabutunu görmek

Kahve falında annesinin tabutunu görmek

Kahve falında annesinin tabutunu görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, önünün açık olacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin tabutunu gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında annesini tabutta görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi tabutta görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi tabuta koymak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi tabutta görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında anneni tabutta görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir