AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi tabutun içinde gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek çok mutlu olunacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek kafa dinleyeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir