AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin tabutunu görmek

Kahve falında annenin tabutunu görmek

Kahve falında annenin tabutunu görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, ayrıcalık elde edeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında annenin tabutunu gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında annemi tabutta görmek helal lokma yiyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin tabutunu görmek ettikleri duanın kabul olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini tabutta görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi tabuta koymak esenleyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir