AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi tabutta görmek

Kahve falında annemi tabutta görmek

Kahve falında annemi tabutta görmek bir süre zorluk çekeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında annemi tabutta gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında annemin tabutunu görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneni tabutta görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi tabuta koymak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında annesini tabutta görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi tabutta görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret eder.

Kahve falında annenin tabutunu görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir