AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi tabuta koymak

Kahve falında anneyi tabuta koymak

Kahve falında anneyi tabuta koymak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, zor zamanların geride kalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi tabuta koymak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında anneyi tabuta koymak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini tabuta koymak ana baba duası alınacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tabuta koymak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin tabutunu görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir