AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı birini tabuta koymak

Kahve falında canlı birini tabuta koymak

Kahve falında canlı birini tabuta koymak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerinin biteceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sıkılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında anneyi tabuta koymak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini tabuta koymak malının üstüne mal ekleyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Kahve falında birini tabuta koymak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir