AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında kendini tabuta koymak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini tabuta koymak gerçek mutluluğu tadacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi tabuta koymak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak elinin bolluk ve bereket göreceğine, iyi şartlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak adının her yerde geçeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tabutda görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir