AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu tabuta koymak

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini tabuta koymak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işarettir.

Kahve falında birini tabuta koymak arzuların gerçekleşeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi tabuta koymak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu tabutta görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir