AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tabuta koymak

Kahve falında birini tabuta koymak

Kahve falında birini tabuta koymak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, zenginlik kazanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Evinizi yaşadığınız yeri veya standartlarınızı geliştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak tatsız haberlerin alınacağına, sorunların çabucak halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini tabuta koymak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kendini tabuta koymak rahat edeceği bir döneme gireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında anneyi tabuta koymak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir