AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü tabuta koymak

Kahve falında ölüyü tabuta koymak

Kahve falında ölüyü tabuta koymak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, halinin iyi olduğuna işarettir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini tabuta koymak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi tabuta koymak şartlarının da zenginleşeceğine, bütçesinin daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak dertlerinden arınacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında birini tabuta koymak az çalışarak çok gezeceğine, rızkın ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında ölü tabutu taşımak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir