AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tabuta koymak

Kahve falında kendini tabuta koymak

Kahve falında kendini tabuta koymak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, istediği arabaya bineceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tabuta koymak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Kahve falında birini tabuta koymak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi tabuta koymak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına delalet eder.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak kötü günleri geride bırakacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tabuta koymak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun başında ağlamak yokluk çekeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir