AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden çöp atmak

Kahve falında evden çöp atmak

Kahve falında evden çöp atmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında evden çöp atmak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında evden çöp atmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, biraz olsun hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balıkları çöpe atmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet eder.

Kahve falında yatağı çöpe atmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ömür boyu başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında çöpe et atmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorganı çöpe atmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında çöpte et atmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yemeği çöpe atmak haneye nifak gireceğine, zor günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir