AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpte et atmak

Kahve falında çöpte et atmak

Kahve falında çöpte et atmak mallarının ve parasının çoğalacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yükseleceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında çöpte et atmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanın.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eti çöpe atmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işarettir.

Kahve falında çöpe et atmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöpte et atmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çöpe ekmek atmak her zaman kötülük için çalışacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalettir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yere çöp atmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir