AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeği çöpe atmak

Kahve falında yemeği çöpe atmak

Kahve falında yemeği çöpe atmak toplumda yükseleceğine, ihanete uğrayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeği çöpe atmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Kahve falında yemeği çöpe atmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek çöpe atmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşyaları çöpe atmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine işarettir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında balkondan çöp atmak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamuru çöpe atmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir