AnaSayfa / Genel / Kahve falında evdeki çöpleri atmak

Kahve falında evdeki çöpleri atmak

Kahve falında evdeki çöpleri atmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, esenliğe kavuşacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı olan anlayışlı tutumunuz, onu çok etkileleyecek.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evden çöp atmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağı çöpe atmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpe yorgan atmak elde bulunan imkânların artacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamuru çöpe atmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir