AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe et atmak

Kahve falında çöpe et atmak

Kahve falında çöpe et atmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında çöpe et atmak gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Kahve falında çöpte et atmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalettir.

Kahve falında eti çöpe atmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe et atmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çöpe eşya atmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöp kutusuna çöp atmak zenginliğinin artacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında halıyı çöpe atmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir