AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağı çöpe atmak

Kahve falında yatağı çöpe atmak

Kahve falında yatağı çöpe atmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında yatağı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Kahve falında yatağı çöpe atmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganı çöpe atmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında çöpe atmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyayı çöpe atmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe çöp atmak rahat edilecek bir projeye girileceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını çöpe atmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir