AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkları çöpe atmak

Kahve falında balıkları çöpe atmak

Kahve falında balıkları çöpe atmak kişinin alım gücünün yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sağlık ve hayır getireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balıkları çöpe atmak gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Kahve falında balığı çöpe atmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında balıkları çöpe atmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kediyi çöpe atmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eti çöpe atmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak maddi zarar edeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına inanılır.

Kahve falında yorganı çöpe atmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Kahve falında eşyaları çöpe atmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpe eşya atmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir