AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganı çöpe atmak

Kahve falında yorganı çöpe atmak

Kahve falında yorganı çöpe atmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, vefalı bir insan olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, imkânlarını kaybedeceğine, rahat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yorganı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında çöpe yorgan atmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yorganı çöpe atmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşyayı çöpe atmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe ekmek atmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altını çöpe atmak sıkıntı yükleneceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında fareyi çöpe atmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir