AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden aşağıya atlamak

Kahve falında evden aşağıya atlamak

Kahve falında evden aşağıya atlamak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Kahve falında evden aşağıya atlamak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak el açmayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir