AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan aşağıya atlamak

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, zorlukların günden güne artacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak başına bazı musibetlerin geleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, başka işler deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına yorulur.

Kahve falında balkondan aşağı inmek düşmanlarının güçleneceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir