AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan aşağı atlamak

Kahve falında duvardan aşağı atlamak

Kahve falında duvardan aşağı atlamak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, rakiplerini yeneceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sağlığının yerine geleceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulur.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak işsizlerin iş sahibi olacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına inanılır.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden aşağı atlamak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir