AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan aşağı atlamak

Kahve falında dağdan aşağı atlamak

Kahve falında dağdan aşağı atlamak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden aşağı atlamak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Kahve falında evden aşağıya atlamak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binadan aşağı atlamak pek çok kişiyi idare edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan aşağı atlamak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir