AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, düşman malından yemeye, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak yönlendireceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, her geçen gün başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı inmek Allah’ın yolundan gideceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir