AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak kötü işlere girmeyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya düşmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yukarıdan aşağı kaymak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan aşağıya kaymak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya uçmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya inmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, dostlarını da iyi seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir