AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden aşağı atlamak

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yaşamının yoluna gireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kısmetlerin artacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak o masumların bedduasını alacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak aradığı çareleri bulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir